Laden . . .

De kampbundel staat online!
Van 1 tot en met 11 augustus gaan we naar jaarlijkse gewoonte op kamp! Hieronder en bij je groep kan je de kampbunder dowloaden met alle info over het kamp. Je kan ook de medische fiche downloaden die je moet invullen en afgeven aan je leiding.

Download de kampbundel

Download de medische fiche

spaghetti-en macaronifestijn
Kom een lekker bord spaghetti of macaroni smullen.



Öktöberfest
Onze jaarlijks Chirofuif op 27/10 vanaf 21u.



inschrijven
Het nieuwe chirojaar staat voor de deur. Als je van zin bent om ook dit Chirojaar te komen moet je je inschrijven. Je kind inschrijven doe je door het lidgeld te betalen en inschrijvingsformulier in te vullen. Het ingevulde inschrijvings moet je daarna aan de leiding bezorgen. Bij "informatie" vindt je alle info over inschrijven.

Download het inschrijvingsformulier

Kalender
September
Oktober
November
December
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Zondag 16 september:
Eerste Chirozondag + Fotonamiddag

Het nieuwe chirojaar staat voor de deur!
Op zondag 17 september zijn jullie weer allemaal welkom. Om 14u gaan we van start en kom je te weten wie jullie nieuwe leiders worden.
Om 17u is de chiro voor alle groepen gedaan en kan je naar de kampfoto's komen kijken.
Daarna kan je genieten van een drankje, een ijsje of een stuk taart. O ja, aarzel niet om vrienden mee te nemen naar de chiro. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
De leiding kijkt al heel erg uit naar de eerste chirozondag, hopelijk jullie ook!


Zondag 23 september:
Vriendjesdag

Vandaag mogen jullie allemaal een vriendje meenemen naar de Chiro! Neem dus zoveel mogelijk vriendjes mee zodat we veel plezier kunnen beleven!


Zaterdag 29 september:
Papierslag

Tip-10’s op post vanaf 8u30 ’s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes.


Zondag 30 september:
Chiro
Oktober
Zondag 7 oktober:
Huizingen

Vandaag gaan we met heel de Chiro naar Huizingen! Afspraak om 13u30 aan de Chiro.. We zijn terug om 17u30. Om in Huizingen te geraken zijn we op zoek naar ouders om ons te brengen en te komen halen.
Wat neem je zeker mee: een rugzak met daarin:

 • Bij mooi weer: zonnecrème
 • Bij slecht weer: regenjas
 • De prijs voor dit evenement wordt later nog meegedeeld


Zondag 14 oktober:
Geen Chiro

Vrijdag 19 oktober:
Dag van de jeugdbeweging.

Hoera! Vandaag in Chiro-uniform naar school!


Zondag 21 oktober:
Chiro

Zaterdag 27 oktober:
kinderfeestje en receptie

Ook dit jaar zal er weer een kinderfeestje zijn. Hou dus alvast de agenda vrij! De kinderen zijn welkom in het RCI van 17u tot 19u. Ook ouders zijn welkom. Naast het kinderfeestje voor de kindjes is er ook een receptie voor de ouders.


Zaterdag 27 oktober:
Öktöberfest

De leidingsfuif is om 21u in het RCI
Klik hier om de de affiche te bekijken.


Zondag 28 oktober:
Geen Chiro
November
Zondag 4 november:
Bosspel

Vandaag gaan we met heel de chiro naar het bos!
Voor iedereen is er chiro van 14u tot 17:30u. Doe warme kledij en een dikke jas aan!


Zondag 11 november:
Chiro

Zaterdag 17 november:
Papierslag

Tip-10’s op post vanaf 8u30 ’s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes.


Zondag 18 november:
Geen Chiro

Zondag 25 november:
Chiro
December
Zondag 2 december:
Sinterklaasfeestje

Vandaag gaan we zwemmen in het zwembad van Ninove! Nadien komt de Sint ook nog op bezoek!
We spreken af om 14.00u aan de chirolokalen. Vandaar vertrekken we allemaal samen naar het zwembad. We zijn nog op zoek naar ouders die ons willen brengen en/of halen. Om 17.30u zijn we terug op de chiro.


Zondag 9 december:
Chiro

Zondag 16 december:
Chiro

Zaterdag 22 december:
Kerstfeestje + Fakkeltocht

Het kerstfeestje gaat voor alle groepen door van 14.00u tot 17.00u. Je chiro-uniform hoef je vandaag niet aan te doen, je mag voor één keer in “gewone” kleren komen. We vragen iedereen ook om een cadeautje van maximum € 5 mee te nemen, dit wordt tijdens het kerstfeestje aan een vriendinnetje gegeven.
Om 17u begint dan onze fakkeltocht! Iedereen, dus ook alle ouders, familie en vrienden zijn welkom! Na de wandeling is er glühwein en warme chocomelk voorzien om terug op te warmen en gezellig bij te praten!


Zondag 23 december:
Geen Chiro

Zondag 30 december:
Geen Chiro
Januari
Zondag 6 januari:
Geen Chiro

Zondag 13 januari:
Schaatsen

Vandaag gaan met de hele chiro schaatsen in Liedekerke!
We vertrekken om 13.30u aan de Chiro en we vertrekken in Liedekerke om 16.30u. We zijn nog op zoek naar lieve ouders die ons willen brengen en/of halen van de schaatsbaan.
Wat neem je zeker mee?
€5, handschoenen, lange broek (chiroshort uitzonderlijk niet verplicht! Wij verwachten iedereen in lange broek!), muts, sjaal, dikke sokken, jas, evt. reservebroek


Zondag 20 januari:
Chiro

Zaterdag 26 januari:
Papierslag

Tip-10’s op post vanaf 8u30 ’s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes.


Zondag 27 januari:
Geen Chiro
Februari
Zondag 3 februari:
Chiro

Zondag 10 februari:
Chiro

Zondag 17 februari:
Chiro

Zondag 24 februari:
Geen Chiro
Maart
Zondag 3 maart:
Chiro

Zondag 10 maart:
Chiro

Zaterdag 16 maart:
Spaghettie-en macaroniefestijn van 17u00 tot 21u30

Jullie zijn allemaal van harte welkom om samen met jullie ouders/grootouders/familie/vrienden van een lekker bord spaghetti of macaroni te komen smullen in de parochiezaal van Sint-Anna-Pede.
Tot dan!


Zondag 17 maart:
Spaghettie-en macaroniefestijn van 11u30 tot 15u

Vandaag is er geen chiro, maar jullie zijn allemaal van harte welkom om samen met jullie ouders/grootouders/familie/vrienden van een lekker bord spaghetti of macaroni te komen smullen in de parochiezaal van Sint-Anna-Pede.
Tot dan!


Zaterdag 23 maart:
Papierslag

Tip-10’s op post vanaf 8u30 ’s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes.


Zondag 24 maart:
Geen Chiro

Vrijdag 29 maart
kleintjesweekend voor Pinkels, Speelclubs & Kwiks

Kleintjesweekend voor Pinkels, Speelclubs & Kwiks tot zondag 31 maart. Meer info volgt nog


Zondag 31 maart:
Chiro voor Tippers & Tiptiens
April
Zondag 7 april:
Chiro

Zondag 14 april:
Chiro

Zondag 21 april:
Pasen, Geen Chiro

Zaterdag 27 april:
verassingsdag

Wij gaan met heel de chiro (jongens en meisjes) op stap.

We spreken voor deze uitstap om 9u15 af aan het station van Dilbeek. Wees op tijd, de trein wacht niet. We komen terug met de trein van 17u21 in Dilbeek, al kan deze natuurlijk vertraging hebben.

Deze uitstap kost €20 . Gelieve dit geld te storten op BE68 7330 2243 6534 of cash mee te geven. Aangezien wij plaatsen moeten reserveren zouden we via mail voor woensdag 24 april 12u willen weten of u kind mee gaat.

Wat moet u kind meenemen? Voor deze uitstap moet u kind zijn Chirouniform aandoen. In een rugzak mag u een lunchpakket en voldoende drinken en zonnecrème of regenkleding meegeven afhankelijk van het weer. Wat zakgeld mag indien ze daar een ijsje willen kopen bij mooi weer.


Zondag 28 april:
Geen Chiro
Mei
Zondag 5 mei:
InSpelenOp

Gewest West organiseert vandaag InSpelenOp in Dilbeek Centrum. De hele namiddag spelletjes en activiteiten voor kinderen! Bruine zeep, schminken, gekke kapsels, kajakken…

De Pinkels, Speelclubs & Kwiks spreken af om 14u aan café De Living (D’arconatistraat 22, 1700 Dilbeek), ouders mogen de kinderen daar ook komen halen om 17u30. Tippers & Tip-10’s gaan met de fiets en spreken af om 14u aan de Chiro en stoppen op het gewone uur (respectievelijk 18u en 18u30).


Vrijdg 10 mei:
55 jaar Chiro

Vrijdag is er een quiz, per ploeg mogen 5 mensen meespelen. De quiz gaat door in de parochielokalen aan de Chiro en start om 20u. Om in te schrijven mailt u uw ploegnaam door naar 55jaarchiroitterbeek@gmail.com. Betalen (€25) kan de dag zelf of door de storten op BE68 7330 2243 6534 met vermelding ‘quiz’ en uw ‘groepsnaam’.


Zaterdag 11 mei:
55 jaar Chiro

Zaterdag is er eerst een kubbtoernooi, per ploeg mogen 6 mensen spelen. Dit gaat door aan de terreinen van de Chiro en start om 14u30. Om in te schrijven mailt u uw ploegnaam door naar 55jaarchiroitterbeek@gmail.com. Betalen (€6) kan de dag zelf of door de storten op BE68 7330 2243 6534 met vermelding ‘kubb’ en uw ‘groepsnaam’.

Vervolgens kan u genieten van de lekkerste kampgerechten. Voor de meisjes is dat pitta met penne en bloemkool, voor de jongens pensen met appelmoes. Er wordt ook een vegetarisch alternatief voorzien. We vragen in te schrijven voor 7 mei via volgend e-mailadres: 55jaarchiroitterbeek@gmail.com. Een kinderportie kost 8 euro, een volwassen portie 10 euro.

Als laatste sluiten we de avond af met een streekbierenavond en een kampvuur.


Zondag 12 mei:
55 jaar Chiro

Op zondag 12 mei geven we de laatste Chirozondag van het jaar voor de kinderen. Om samen af te sluiten, heeft iedereen Chiro van 14u tot 17u30.


Zaterdag 25 mei:
Papierslag

Tip-10’s en Kerels worden om 8u30 aan de Chiro verwacht. Ouders die graag willen rijden met camionettes mogen dit altijd laten weten.

Juni
 
 

 

Juli
Zaterdag 20 juli:
Papierslag

Tip-10’s op post vanaf 8u30 ’s morgens! Wij zijn ook nog op zoek naar ouders die zouden willen rijden met de camionettes.


Woensdag 31 juli:
Bagage binnen brengen

Meer info volgt nog.

Augustus
Donderdag 1 augustus:
vertrek kamp voor Kwiks, Tippers & Tiptiens! ☺

Meer info volgt nog.


Zaterdag 3 augustus:
Vertrek op kamp voor de Speelclub

Op 3 augustus vertrekken de Speelclub op kamp. We vragen aan enkele ouders om ons te voeren naar het kampterein. Alvast bedankt hiervoor!


Maandag 5 augustus:
Vertrek op kamp voor de Pinkels

Op 5 augustus vertrekken de Pinkels op kamp. We vragen aan enkele ouders om ons te voeren naar het kampterein. Alvast bedankt hiervoor!


Zaterdag 11 augustus:
Terugkomst van het kamp ☹

Op 11 augustus komen alle groepen terug van kamp. We zullen rond 16h aan de chirolokalen zijn. Daar zullen we dan voor de laatste keer van het Chirojaar de sluiting doen.

Informatie
Algemeen
Inschrijven
Uniform
Contact
Algemeen

Wie zijn wij?
Wij zijn 13 enthousiaste leidsers die elke zondag het beste van onszelf geven om onze leden een leuke zondagmiddag te bezorgen.

Voor wie?
Alle meisjes tussen 6 en 18 jaar zijn welkom! Voor de jongens klik je hier.

Waar kan je ons vinden?
Plankenstraat 23
1701 Itterbeek
(naast de kerk van Sint-Anna Pede)

WANNEER?
Bijna elke zondag vanaf midden september tot eind mei (feestdagen uitg.)
De uren zijn afhankelijk van de groep waarin je zit:

WAAROM MOETEN JULLIE KOMEN?
Je speelt leuke spelletjes, je maakt nieuwe vriendjes, je doet dingen die je anders nooit zou doen, je mag je eens lekker vuil maken, je ouders zijn eens van jou af en jij bent eens van je ouders af, je zit niet nog eens een hele namiddag voor de tv...

Inschrijven

INSTAPPERIODE
Nieuwe kindjes die eerst eens willen komen uitproberen of de chiro wel iets voor hen is, mogen 2 zondagen komen testen. Daarna is het de bedoeling dat je je inschrijft en het lidgeld betaald wordt als ze van plan zijn om de rest van het jaar te blijven komen.

INSCHRIJVEN
Je kind inschrijven doe je door het lidgeld te betalen en inschrijvingsformulier in te vullen. Het ingevulde inschrijvings moet je daarna aan de leiding bezorgen. Dit inschrijvingsformulier kan je hieronder downloaden of je kan er zondag één vragen aan de leiding.

Inschrijvingsformulier

LIDGELD
Het lidgeld voor een heel chirojaar bedraagt € 40. Hiermee kopen wij nieuw materiaal, voorzien wij elke zondag een 4-uurtje en betalen wij de verzekering. Liefst stort je het geld op ons rekeningnummer BE68 7330 2243 6534 met vermelding van naam en groep, maar u kunt het geld ook cash meegeven aan uw kind.

HUISBEZOEKEN
In de loop van de maanden september en oktober komt de nieuwe leiding van uw kind ’s avonds op huisbezoek om zichzelf voor te stellen en de werking van de chiro toe te lichten, maar ook om al uw vragen te beantwoorden.

Uniform

Waaruit bestaat het Chirouniform?

 • Een chirorok of Chiroshort
 • Een chiro t-shirt, een kamp t-shirt of een t-shirt in de kleur van de groep.
 • Een chiropull (mag, maar moet niet)
 • stevige schoenen (dus geen sandalen, slippers, Crocs ...)

Welke kleur hebben de verschillende groepen?

 • Pinkels: roos – paars
 • Speelclub: geel
 • kwiks: groen
 • Tippers: rood
 • Tip10's: blauw

Waar kan je het chirouniform kopen?
Je vindt alle chirokledij (en alle chirohebbedingetjes) enkel en alleen in de banier. de dichtstbijzijnde winkels zijn:

De Banier

Chiropullen
Net zoals vorige jaren verkopen wij ook dit jaar onze eigen Chiropullen (bruin met roze opdruk). De prijs van de pullen bedraagt € 30. Als uw kind een pull wil, stort u het geld op ons rekeningnummer (BE68 7330 2243 6534) met vermelding van de naam van uw kind en dit ten laatste op 15 oktober. De maat die de pull van uw kind zou moeten hebben, moet u aankruisen op de inschrijvingsfiche (achteraan in het boekje).

Contact

Contacteer ons via mail
Wil je ons contacteren per email? Dat kan, stuur mailtje naar Chiro.Allegro@outlook.com en wij hopen je snel te kunnen beantwoorden.

Stuur een mail

Volwassen begeleiding
Wij hebben ook een volwassen begeleiding oftwel een VB. Anne-Marie Govaert neemt deze rol op zich, zij gaat er samen met de leiding tegen aan om de leden een topjaar te bezorgen. Onze VB is op de hoogte van wat wij doen tijdens het jaar en is af en toe ook aanwezig op onze leidingskringen. Anne-Marie draagt geen eindverantwoordelijkheid, maar is er wel als steun om de leidingsploeg bij te staan.

Contacteer Anne-Marie

Contacteer ons via Facebook
Ook op de sociaalnetwerksite Facebook zijn we te vinden.
Klik hieronder om naar onze groepspagina te gaan.

Chiro Itterbeek op Facebook

groepen
Pinkels
Speelclub
kwiks
Tippers
Tip10's
Leiding
Pinkels
Kampbundel Pinkels
Krantje Pinkels maart - april - mei
Krantje Pinkels januari - februari
Krantje Pinkels november - december
Krantje Pinkels september - oktober
Toon meer van de Pinkels
Toon minder van de Pinkels
Speelclub
Kampbundel Speelclub
Krantje Speelclub maart - april - mei
Krantje Speelclub januari - februari
Krantje Speelclub november - december
Krantje Speelclub september - oktober
Toon meer van de Speelclub
Toon minder van de Speelclub
kwiks
Kampbundel kwiks
Krantje Kwiks maart - april - mei
Krantje Kwiks januari - februari
Krantje Kwiks november - december
Krantje Kwiks september - oktober
Toon meer van de kwiks
Toon minder van de kwiks
tippers
Kampbundel tippers
Krantje tippers maart - april - mei
Krantje tippers januari - februari
Krantje tippers november - december
Krantje tippers september - oktober
Toon meer van de tippers
Toon minder van de tippers
Tip10's
Kampbundel Tip10'

De vierde en laatste laatste editie van het Chirokrantje van dit jaar staat online.
Hieronder kan je deze vietde editie van het krantje downloaden om het te kunnen lezen.

Download de kampbundel.

Download de mediche fiche.

Krantje Tip10' maart - april - mei
Krantje Tip10' januari - februari
Krantje Tip10' november - december
Krantje Tip10' september - oktober
Toon meer van de Tip10's
Toon minder van de Tip10's
leiding

Evemie
(Pinkels)

Eliz
(Pinkels)

Linde
(Pinkels)

Chinouk
(Speelclub)

Elise
(Speelclub)

Charlotte
(Kwiks)

Louise
(Kwiks)

Maité
(Kwiks)

Alicia
(Tippers)

Esther
(Tippers)

Ine
(Tippers)

Lisa
(Tip10's)

Morgane
(Tip10's)